Dušené tofu

13. červen 2012 | 19.27 |
blog › 
Tofu › 
Dušené tofu

Dušené tofu se zeleninou nebo houbami

Balíček bílého tofu, zelenina / brokolice, květák, mrkev/nebo houby /žampiony, hlíva ústřičná,lišky/, olej, cibule, zeleninový přípravek Klare,sůl, smetana, kmín, pepř nebo peprník

Tofu osolíme, zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Očištěnou nakrájenou cibuli zpěníme na oleji. Přidáme zeleninu/ houby/ a chvíli restujeme. Nakonec přidáme tofu a podlijeme zeleninovým vývarem. Dusíme do změknutí zeleniny.

Před podáváním zjemníme smetanou. Kořeníme solí, kmínem, pepřem nebo peprníkem. Podáváme s těstovinou, rýží, jáhly, celozrnné noky.

Zpět na hlavní stranu blogu

Komentáře

 zatím nebyl vložen žádný komentář