Obilný burger

26. srpen 2010 | 16.41 |
blog › 
Špalda › 
Obilný burger

Suroviny: vařené obilí /špalda, pšenice/, vega, olej , cibule, luštěniny, obilné klíčky, sojová omáčka

Postup:Na oleji opražíme cibulku. Do mísy dáme uvařenou obilninu a trochu uvařené luštěniny/ co zrovna máme uvařeno v lednici/,opraženou cibulku, vegu.Všechno rozmixujeme na hustou kaši. Lžíci vykrajujeme bochánky, které trochu rozplacatíme a obalíme v obilných klíčcích. Klademe na plech s pečícím papírem do trouby.Během pečení  postupně potřeme obě strany rozmíchaným olejem se sojovkou.

Obilný burger -  špaldu s opraženou cibulkou, trochu vegy a cizrny / tak jsem si ji uvařila víc/ obalit v klíčcích a na plech do trouby zapéct, během pečení potřít olejem se sojovkou. Zdobit čerstvou zeleninou , u mě vedou cibule, rajčata, a sojovou tatarkou.Sytý a rychlý/ když si jich uděláte víc a máte co z lednice vzít/ oběd do práce.

Zpět na hlavní stranu blogu

Komentáře

RE: Obilný burger peťka m. 26. 08. 2010 - 17:08