Suroviny: vařené obilí /špalda, pšenice/, vega, olej , cibule, luštěniny, obilné klíčky, sojová omáčka
Postup:Na oleji opražíme cibulku. Do mísy dáme uvařenou obilninu a trochu uvařené luštěniny/ co zrovna máme uvařeno v lednici/,opraženou cibulku, vegu.Všechno rozmixujeme na hustou kaši. Lžíci vykrajujeme bochánky, které trochu rozplacatíme a obalíme v obilných klíčcích. Klademe na plech s pečícím papírem do trouby.Během pečení postupně potřeme obě strany rozmíchaným olejem se sojovkou.
Obilný burger - špaldu s opraženou cibulkou, trochu vegy a cizrny / tak jsem si ji uvařila víc/ obalit v klíčcích a na plech do trouby zapéct, během pečení potřít olejem se sojovkou. Zdobit čerstvou zeleninou , u mě vedou cibule, rajčata, a sojovou tatarkou.Sytý a rychlý/ když si jich uděláte víc a máte co z lednice vzít/ oběd do práce.
RE: Obilný burger | peťka m. | 26. 08. 2010 - 17:08 |