Tak jsem týden vynechala. Mé tělíčko se stále pokoušelo zdolat nemocné průdušky a k tomu celkem mnoho práce. Prostě jsem padla vždy do postele s hrnkem horkého bylinného čajíku a hlava odpočívala společně s tělem.Tolik na omluvu.
Dáme se do toho. Počasí je chladnější. V pátek ráno při odchodu do práce/ odcházela jsem v 5/ mi teploměr ukazoval 0 stupňů.Takže VÍTEJ PODZIME.
Na řadu ráno přichází teplé syté polévky.....čočková, chlebová, zeleninová, jáhlová s goji, jak komu chutná.
Já jsem chlebová, takže k polévce si vždycky dám krajíček žitného. Ale vypadá to, že budu muset poupravit své stravovací návyky. Ve škole mám za sebou první víkend s p. Lužnou a její velmi zajímavou přednášku o stravování. Budu na vlastní tělo zkoušet její rady a poznatky. Nazvala bych ho makrobiotika s lidskou tváří.
Takže k obědu jen syté jídlo a večeře opět polévka/ nebo zelenina zadělávaná, dušená, vařená
Pondělí vařená špalda
dušená zelenina na kari se semínky
Úterý rýže
cuketa plněná fazolovou náplní
Středa Orientální kuskus/ skvělá dýně hokkaido/
Čtvrtek rýže
dýňová omáčka
restované tofu
Pátek tofu na cibulce
kedlubnové zelí
žitný chléb ASON
Sobota Jáhlové knedlíky se švestkovou omáčkou
Neděle Fazolos Bombardilos / dobrůtka z tofu, červených fazolí a dýně/
placky sypané klíčky