Polentová pizza

12. září 2010 | 18.58 |
blog › 
Kukuřice › 
Polentová pizza

Suroviny: rajčata, paprika, cibule, kečup, tymián, olivový olej, polenta/ viz recept na polentu/

Postup: Uvaříme polentu/ zkráceně kukuřičnou krupici v ochucené vodě/ rozetřeme ji na vymaštěný plech do 2 cm a nahoru klademe co rádi máme.Takže si tam dám dušenou cibulku, rajčatový protlak ochucený tymiánem a olejem, spoustu rajčat a papriku/ tu si taky nejprve pudusím, to víte moje zuby/.Tak a to celé dáme zapéct do trouby.Sýr????

Jak kdo má rád. Za tepla  má tato pizza tendenci se rozpadat.Jestliže, ale polentu řádně utlačíte, tak bude pěkně držet tvar. Studená pak s tvarem nemá problém a chutí už vůbec né.

Klidně si ji vemte do práce jako sendvič.

Zpět na hlavní stranu blogu

Komentáře

 zatím nebyl vložen žádný komentář