Jídelníček obědů
Oběd do krabičky nebo do termo nádoby. Doporučuji sestavit si jídelníček, podle něj připravit všechny suroviny, předvařit si luštěniny a obiloviny/ v lednici pod šroubovacím víčkem vydrží 3 dny/. Pak stačí dovařit či jinak upravit čerstvou zeleninu/ za 15 minut je hotová/ a oběd je připraven.
Jaro
Vařená špalda s naklíčenou vojtěškou, dušené ředkvičky,
restované tofu, kysané zelí s mrkví
Léto
Polentové kopečky s květákovou omáčkou a tempehem
Listový salát
Pozdní léto
Plněné patizony jáhlovo - zeleninovou směsí
Pickles
Podzim
Tofu na šalvěji a pórková rýže, mrkvový salát s ředkví
Zima
Zapékaný celer s mrkví, pikantní pohankové knedlíčky,
Teplý salát s kysaného zelí