Jídelníček obědů

19. říjen 2011 | 23.12 |
blog › 
Jídelníček obědů

Jídelníček obědů

Oběd do krabičky nebo do termo nádoby. Doporučuji sestavit si jídelníček, podle něj připravit všechny suroviny, předvařit si luštěniny a obiloviny/ v lednici pod šroubovacím víčkem vydrží 3 dny/. Pak stačí dovařit či jinak upravit čerstvou zeleninu/ za 15 minut je hotová/ a oběd je připraven.

Jaro

Vařená špalda s naklíčenou vojtěškou, dušené ředkvičky,

restované tofu, kysané zelí s mrkví

Léto

Polentové kopečky s květákovou omáčkou a tempehem

Listový salát

Pozdní léto

Plněné patizony  jáhlovo - zeleninovou směsí

Pickles

Podzim

Tofu na šalvěji a pórková rýže, mrkvový salát s ředkví

Zima

Zapékaný celer s mrkví, pikantní pohankové knedlíčky,

Teplý salát s kysaného zelí

Zpět na hlavní stranu blogu

Komentáře

 zatím nebyl vložen žádný komentář