Tofu s hořčicí a citrónem

13. červen 2012 | 19.22 |
blog › 
Tofu › 
Tofu s hořčicí a citrónem

Tofu s hořčicí a citrónem

Balíček bílého tofu, citrón, dva druhy hořčice, kterou máte rádi, sůl, olej, pepř, cukr

Tofu nakrájíme na čtyři plátky, osolíme a jemně pokapeme citrónem. Hořčici smícháme s citrónovou kůrou, trochou cukru a kapkou oleje. Tofu směsí potřeme z obou stran a na pánvi s olejem smažíme pomalu na každé straně asi 3 minuty.

Podáváme na salátovém lůžku s kousky polenty nebo celozrnné housky

Jak to rychle změnit

-          Místo hořčičné směsi, směs orientální vejce, solamyl, kari

-     Tofu potřít solí a chilli zprudka opéct uložit na lůžko z dušené cibule s tymiánem

Zpět na hlavní stranu blogu

Komentáře

 zatím nebyl vložen žádný komentář