Cizrnové opékanky

18. srpen 2010 | 16.41 |
blog › 
Cizrna › 
Cizrnové opékanky

Suroviny: uvařená cizrna, olej, pikantní koření dle chuti/ pepř, červená paprika, chilli, kmín, česnek/

Postup: Na pánvi necháme rozehřát trochu oleje a pak do něj přidáme koření, chvilku restneme/ pozor při použití červené papriky tu dejte až úplně před koncem opékání jinak zhořkne/ až zavoni  přidáme uvařenou okapanou cizrnu a opékáme.

Kuličky cizrny se obalí kořením a trošku se opečou. Jsou pikantní a skvělé jako náhražka za maso třeba ke kysanému zadělavánému zelí nebo ke špenátu.

Prostě všude tam, kam byste jinak dali kousek masa dejte cizrnové opékanky

Zpět na hlavní stranu blogu

Komentáře

 zatím nebyl vložen žádný komentář