Ovocné omáčky teplé

20. červenec 2010 | 20.57 |
blog › 
Ovocné omáčky teplé

Suroviny:Na teplou ovocnou omáčku můžeme použít všechno ovoce co známe,maizena, voda, cukr

Postup:Ovoce omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Dáme vařit do trošky vařící vody se štetičkou soli/ podpoří sladkost ovoce/,máte-li rádi hodně sladké dejte cukr nejprve rozvařit do vody. Ovoce dusíme do změknutí.Rozmixujeme / můžeme přecedit např.rybíz/. Je-li hodně řídké, zahustíme troškou vody s maizenou/škrobem.

Omáčkou poléváme palačinky, knedlíčky, nebo si ji dáme s jemným pečivem jen tak lžičkou.

Zpět na hlavní stranu blogu

Komentáře

 zatím nebyl vložen žádný komentář