Fazolos Bombardilos
3. říjen 2010 v 18.26 | rubrika: Fazole
Suroviny: 480 g očištěné dýně, 440 g červených uvařených fazolí, 300 g tofu , 1 velká cibule, 4 lžíce oleje, 2 lžíce koření Chili con carne, sůl Postup : Dýni a tofu nakrájíme na menší kousky.Na oleji zěňte nakrájenou cibulku, přidejte dýni a tofu. Osolte a opékejte asi 10 minut za občasného míchání. Až je dýně měkká, přidejte koření fazole a vše krátce prohřejte. Zkuste zjemnit kysanou smetanou, jogurtem, sojovou majonézou
|
přečteno: 5x | přidat komentář
|
25. srpen 2010 v 23.00 | rubrika: Fazole
![]()
Rajčatová |
přečteno: 50x | přidat komentář
|