Fazolos Bombardilos

3. říjen 2010 | 18.26 | rubrika: Fazole

Suroviny:

480 g očištěné dýně, 440 g červených uvařených fazolí, 300 g tofu , 1 velká cibule, 4 lžíce oleje, 2 lžíce koření Chili con carne, sůl

Postup :

Dýni a tofu nakrájíme na menší kousky.Na oleji zěňte nakrájenou cibulku, přidejte dýni a tofu. Osolte a opékejte asi 10 minut za občasného míchání.

Až je dýně měkká, přidejte koření fazole a vše krátce prohřejte. Zkuste zjemnit kysanou smetanou, jogurtem, sojovou majonézou

žádné komentáře | přidat komentář | přečteno: 5x

Rajčatová fazolačka

25. srpen 2010 | 23.00 | rubrika: Fazole

FazolováDalší dobrůtka, kterou mě krmí Kačenka, když k ní přijedu na návštěvu.

Rajčatová

žádné komentáře | přidat komentář | přečteno: 50x