19. srpen 2010 v 12.44 | rubrika: Pomaz. luštěninové
Postup: Cizrnu promyjte a dejte vařit / jestli si vzpomenete je lepší ji dát namočit, já jsem sklerotik a tak už vím ,že se bez namočení vaří stejně dlouho jako fazole/. Vodu |
přečteno: 34x | přidat komentář
|
19. červenec 2010 v 22.26 | rubrika: Pomaz. luštěninové
Suroviny: fazole/ nejlépe bílé máslové/, voda, olej, sůl, citronová šťáva, bobkový list, olivy, bazalka Postup:Fazole uvaříme/ nejlépe den předem namočené, taky lze použít fazole z konzervy /s bobkovým listem/ pro lepší stravitelnost/ a bez soli. Uvařené fazole scedíme a dáme do vyšší nádoby ve které je rozmixujeme společně s olejem. Fazole se chovají |
přečteno: 182x | přidat komentář
|
Pomazánka z fazolí
18. červenec 2010 v 23.06 | rubrika: Pomaz. luštěninové
Suroviny: fazole/ nejlépe bílé máslové/, voda, olej, sůl, citronová šťáva, bobkový list Postup:Fazole uvaříme/ nejlépe den předem namočené, taky lze použít fazole z konzervy /s bobkovým listem/ pro lepší stravitelnost/ a bez soli. Uvařené fazole scedíme a dáme do vyšší nádoby ve které je rozmixujeme společně s olejem. Fazole se chovají jako při šlehání majonézy, čím více dáte oleje tím je více pomazánky. Přilévejte olej pomalu. Hotovou pomazánku osolíme a dochutíme citrónovou šťávou. Máme hotový základ pro různé druhy pomazánek |
přečteno: 57x | přidat komentář
|