19. srpen 2010 v 13.20 | rubrika: Netradiční suroviny
![]() Jsou to rozdrcená sezamová semínka se sladkou příchutí./ med a stará receptura bez chemické konzervace/ Tedy může být i chalva ze slunečnice , ale já dávám přednost té sezamové. Je sladká a mírně jen trošilinku nahořklá. Bývá |
přečteno: 52x | přidat komentář
|
19. srpen 2010 v 13.12 | rubrika: Netradiční suroviny
![]() Je ji možno zařadit do jídelníčku jako náhražku másla.obsahuje řadu vitamínu skupiny B, draslík, vápník, hořčík, železo a zinek, stopové prvky. Pan Josef Jonáš jej doporučuje při očních potížích |
přečteno: 36x | přidat komentář
|
19. srpen 2010 v 12.45 | rubrika: Netradiční suroviny
![]() Jestli si kupujete celozrné bagety tak při jejich konzumaci najednou zjistíte, že vaše zuby se zakously do hrudky, která má velmi lahodnou chuť a než si to uvědomíte je to pryč.,hrudka i lahodná chuť a Vám zůstane |
přečteno: 95x | komentáře (1)
|
12. srpen 2010 v 21.45 | rubrika: Netradiční suroviny
To bych ráda věděla co to je?????????????? Když jsem to slyšela poprvé, vůbec jsem nevěděla o co jde. Pak se mi podařilo koupit skleničku a tak jsem velmi opatrně, opravdu trochu /jen malou lžičku/ dala asi na půl kila těstovin. To bylo špatně. Zaprvné to těstoviny ani nepoznaly a tudíž nezměnily chuť jen se trochu zazelenaly.Pesto bylo drahé a tak mělo vydržet na víc jídel!!!! Nepovedlo |
přečteno: 45x | přidat komentář
|