Jídelníček svačin
Je příjemné mít sebou v práci i svačinu. Něco na zakousnutí, zahnání velkého hladu když sklenice vody nepomůže.
Jídelníček večeří
Večeře je nejdůležitější jídlo dne. Je to čas, kdy se sejde celá rodina kolem stolu a tak společně vytvoří kruh pohody, lásky a sdílení. Dopřejte si
Jídelníček obědů
Oběd do krabičky nebo do termo nádoby. Doporučuji sestavit si jídelníček, podle něj připravit všechny suroviny, předvařit si luštěniny a obiloviny/
Jídelníček snídaní
Co si dát na snídani, rychle a jinak. Než se stačíte umýt a obléci se, tak se na sporáku uvaří čerstvá polévka či kaše. Já jsem si oblíbila ranní polévky. Můžete si, ale dopřát i kaši. Tady
Největší
Jedenáct doporučení Michio Kushi
Vše co jsem o stravě napsala, vychází z makrobiotiky / makro
Láska k sobě
Myšlení je matkou činu
Čistění těla
Při přechodu na přírodní stravování dochází k postupnému čištění těla. Během klasického
Vůle, síla změnit životní styl
Rozhodnutí je jedna věc, vydržet je věc druhá. Zde se ukáže, jak
Úskalí při změně stravování
Jakmile přijmeme toto rozhodnutí, začnou se objevovat různé překážky.
Základní denní jídelníček
Denní strava by měla být rozdělena do 3 až 5-6 pokrmů Počet a složení
Základní jídelníček aneb co kdy jíst
Začínáme jíst podle přírodních cyklů. Příroda se probouzí na
Potravinová pyramida aneb co jíst
Základna pyramidy, to na čem stojí vše, je vyplněna obilovinami,
Voda aneb co pít
Jak co chutná – sůl, cukr a další chutě
Čas rozhodnutí – kdy, jak a proč začít
Džungle diet
Jak se tedy stravovat? Když nahlédneme do chytrých knih, všechny nám nabídnou rozdělení potravy na základní složky bílkoviny, sacharidy,
Trochu pátrání po"dobrém benzínu" – paměť těla
Mám li v dnešní době najít ten"
Proč vlastně něco změnit.
V dnešní době ve vyspělých zemích stále s něčím